#5 – 12 Tips wat je het beste kunt eten

In deze vijfde aflevering van De Ayurveda Podcast weer heel veel inspiratie voor jou! In deze aflevering bespreken we namelijk uitgebreid WAT je het beste kunt eten, ongeacht je constitutie. Met als doel: de meest optimale spijsvertering! En daardoor ook een gezonder gewicht, mooiere huid, betere stoelgang, sterkere nagels, plattere buik, goed humeur, beter slapen…. en ga zo maar door!
Het mooie van een Ayurvedisch dieet is dat het niet iets vaststaands is, omdat je het de hele tijd aanpast aan wat jij op dat moment nodig hebt! Dus je hebt geen strikte regels en je hoeft geen producten voor altijd uit je keuken te bannen. Je kunt namelijk altijd balanceren, dus eet je iets wat niet goed voor je is dan kun je dat balanceren met eten of drinken dat tegengesteld is aan de kwaliteiten van het eten of drinken dat niet goed voor je is.
De tips zijn onder andere: Drink een beker gekookt water na het opstaan. Pas op met verkeerde voedselcombinaties. Kook je eten in dezelfde pan. Eet Gember voorafgaand aan de maaltijd. Zorg dat je je eten meteen opeet en niet te lang bewaard en dus nog 7 andere tips!
In deze aflevering zullen we je precies uitleggen waarom we deze #12 tips geven!  In onze vaste rubriek Geïnspireerd door… vertelt Eline Flux ons waarom zij niet meer zonder Ayurveda kan.  En in onze rubriek Zoek het uit! vertelt Marleen je wat je zou kunnen doen om de negatieve gevolgen van het drinken van wijn te compenseren! Dat wil je weten ;-) Volg ons op Instagram @de.ayurveda.podcastwww.deayurvedapodcast.nl
ProductinformatieHimalaya Liv 52Bhumiamalaki Poeder https://www.ayurveda-total.com/nl/bio-producten/bhumiamalaki-poeder-250g/