Yoga lessen

Om de week hebben we een heerlijke yogales speciaal voor de Alles Over Ayurveda Community! Teuni Verhagen van Early Bird Yoga is onze vaste yogadocente. Ook hebben we een paar fijne lessen van Lonneke Dötsch van The Health Love Connection.

Zoekfilters

Zoek op tijdsduur

#12 – Yoga bij winterdip

Misschien kijk je sip en zit je in een winterdip. Yoga is een heel goed middel om hier uit te komen; om het bloed en je energie te laten stromen.

#11 Yoga voor het slapen

Tanden gepoetst, pyjama aan? Zorg dat je  na deze les niks meer hoeft te doen, behalve op de trein naar dromenland te stappen.

#10 – Yoga voor je Agni

Spice up your agni! Vooral voor een 6-gangen diner of dat etentje bij de schoonfamilie.. Laat dat vuurtje maar branden!

#9 – Rust in je hoofd

Trek je pyjama aan en gaan! Teuni zorgt er in drukke tijden voor dat je rust krijgt in je hoofd. Voel je gegrond en kan alle prikkels aan!

#8 – Lunchbreak yoga

Ook tijdens je lunch is yoga een idee! Perfecte les van Teuni om te voorkomen dat je krom groeit of vierkante ogen krijgt van je beeldscherm!

#7 – Ochtend Yoga

Dat is nog eens lekker wakker worden met Teuni! Als je op tijd je wekker hebt gezet, dan is dit een heerlijke start van de dag!

#6 – Herfstyoga

Een yogales met een heel HAND-ig begin! Teuni heeft voor deze speciale herfst yogales een voedende les gemaakt!

#5 – Restorative Yoga

Deze les van Teuni is heel rustgevend. Restorative Yoga betekent letterlijk ‘herstellende yoga’ of ‘vernieuwende yoga’. Ideaal voor de challenge ‘Rust’.

#4 – Beginnersflow

Deze les van Lonneke is ideaal om te begrijpen hoe ongelofelijk fijn yoga kan zijn. Ze neemt je aan de hand voor een perfecte 1e yoga-indruk.

#3 – Kapha Dosha

Voor alle diesels onder ons.  Teuni zet je aan het werk! Deze yogales is een hele fijne stimulerende en actieve les. Zo komt je spijsvertering op gang!

#2 – Pitta Dosha

Een fijne les van Teuni om je Pitta-Dosha te kalmeren. Even uit dat hoofd en in je lijf. Laat al die to do lijstjes voor wat ze zijn! Laat verwachtingen los!

#1 – Vata Dosha

Soms is het druk in je hoofd en ga je alle kanten op. Je hebt het druk! Deze les in om Vata-dosha te kalmeren. Teuni gaat je leren gronden!