It’s a heerlijk hartige bietenwrap!

Dit gerecht is voor 2 porties

Dit is een recept van heerlijke hartige wraps, maar met een klein zoetje er doorheen. Kijk of het lukt om in elke maaltijd de zes smaken – zoet, zout, bitter, wrang, scherp en zuur – te verwerken. Dit zorgt voor een voldaan gevoel na het eten. Dit heerlijke recept is van Lonneke Dötsch van The Health Love Connection 

Tijd

15

Wat heb je nodig?

  • Glutenvrije wraps
  • Smeerbare geitenkaas
  • 1 (gekookte) biet
  • Een klein handje spinazie
  • Een paar muntblaadjes
  • Een paar walnoten
  • ½ tl bio honing
  • Tosti-ijzer

De bereiding

  1. Smeer de helft van de wrap in met de geitenkaas.
  2. Heb je geen smeerbare kaas, dan kan je ook plakjes geitenkaas gebruiken.
  3. Snijd de biet in schijfjes en verdeel ze over de geitenkaas,
  4. Doe daarover de spinazie, muntblaadjes en walnoten.
  5. Als laatste verdeel je een ½ tl bio honing over de overige ingrediënten.
  6. Vouw de wrap dubbel en plaats het in het tosti ijzer tot hij klaar is.
  7. En dan, genieten!