Leven met de maan – door Leonie

De maan draait in een periode van zo’n 29,5 dag een rondje om aarde en neemt daarin verschillende verschijningsvormen aan. In totaal zijn er 8 verschillende fasen met elk een bijbehorende energie en activiteit waarmee je kunt afstemmen op de maan. Laten we inzoomen op de twee bekendste maanfasen; nieuwe en volle maan.

Nieuwe Maan

Nieuwe Maan is exciting, want mega potent. Het is het moment om te beginnen met manifesteren, oftewel het planten van de zaadjes die jouw dromen gaan waarmaken. Middels journalen en visualisaties krijg je je dromen helder voor de geest om ze vervolgens over te geven aan het universum.

Volle maan

Volle maan staat zowel bekend om haar prachtige aanzicht, de periode waarin wensen uitkomen, slapeloze nachten en emotionele uitbarstingen. Deze hoogoplopende emoties zijn er met een reden. Ze bieden zich namelijk aan omdat ze opgelost wensen/dienen te worden.

Volle maan is dan ook de fase waarbij de therapy in Moon Therapy haar intrede doet. Het is tijd om aan de slag te gaan. Met jezelf. Jouw geest. Oude opgelegde overtuigingen. En onverwerkte pijnen. Met name door meditatie en journaling komt dit boven water. Het verbrandingsritueel is een klassieker waarmee je afscheid neemt van datgene dat je niet langer dient.

Dit doen we om de weg vrij te banen voor de intenties die twee weken later – met nieuwe maan – weer mogen worden gezet. Want je zult merken, hoe meer je jezelf ontdoet van negatieve gedachten (van oordelen tot spijt en van roddels tot angst) hoe meer ruimte en good vibes je creëert voor de intenties die je met nieuwe maan het universum instuurt.

Op dinsdag 9 april hielden we een speciale maanceremonie.In zo’n 45 minuten werd je ondergedompeld in de krachtige energie van deze Nieuwe Maan en Zoneclips in Ram. Ik vertelde welke energie je kunt verwachten en nam je mee in een geleide meditatie waarin je afstemt op jouw diepste verlangen. Bekijk hieronder de replay van de maanceremonie.

Wil je ook leren leven met de maan? 

Dan is The Moon Rising wat voor jou, het online traject voor vrouwen die hun nieuwsgierigheid naar de maan niet langer kunnen bedwingen. Hierin neem ik je voor een periode van 3 maanden – maan voor maan – mee in haar magische wereld. Je leert leven met de maan door het direct toe te passen op je eigen leven. Je krijgt dus geen hele bak info over je heen wel to the point begeleiding inclusief een library vol tools en kennis. Met code AYURVEDA krijg je 50% korting op The Moon Rising.

Meer weten over de maan ga naar de website Leonie D’Lorme 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *