Attentie intentie! Evalueren kun je leren en dit is hoe!

Het nieuwe jaar staat voor de deur en voor ons is dit de perfecte gelegenheid om terug te blikken op het afgelopen jaar en om ona voor te bereiden op het komende mooie nieuwe jaar. 

Maar waarom is het eigenlijk zo belangrijk om je afgelopen jaar te evalueren en bewust je intenties voor het nieuwe jaar te stellen?

Ten eerste kan het evalueren van je afgelopen jaar je helpen om te reflecteren op wat je hebt bereikt en wat je hebt geleerd. Door te kijken naar wat er goed en minder goed is gegaan, kun je inzicht krijgen in wat je hebt bereikt en wat je beter kunt doen in de toekomst. Dit kan je helpen om gerichter en doelgerichter te werken en om beter te presteren in het nieuwe jaar.

Daarnaast kan het stellen van intenties voor het nieuwe jaar je helpen om focus te houden en om jezelf te motiveren om je doelen te bereiken. Door bewust na te denken over wat je wilt bereiken en hoe je dat wilt bereiken, kun je een duidelijke richting geven aan je werk en je leven. Dit kan je helpen om je doelen beter te behalen en om je te concentreren op wat echt belangrijk voor je is.

Tot slot kan het evalueren van je afgelopen jaar en het stellen van bewuste intenties voor het nieuwe jaar ook helpen om je te verbinden met je waarden en doelen op de lange termijn. Door te reflecteren op wat je hebt bereikt en wat je wilt bereiken, kun je beter inzicht krijgen in wat echt belangrijk voor je is en hoe je dat kunt realiseren. 

Het evalueren van je afgelopen jaar en het stellen van bewuste intenties voor het nieuwe jaar is dus belangrijk, omdat het je kan helpen om beter te presteren, focus te behouden en verbinding te maken met je waarden en doelen op de lange termijn. 

Dus als je nog niet hebt gedaan, neem dan de tijd om terug te blikken op je afgelopen jaar en stel je bewuste intenties voor het nieuwe jaar. Het kan je helpen om het beste uit je toekomst te halen! Tip: Zet er iets met Ayurveda in! 😉