Heb je herinneringen in je leven waar je aan terugdenkt als je bepaalde geuren ruikt?
De kracht van pure essentiële olie stimuleert het limbische stelsel, het deel van je hersenen dat is betrokken bij je geheugen, stemming, motivatie en gedrag.


Naast het hebben van mooie en positieve herinneringen kan affirmatie met hulp van essentiële olie helpen diepliggende negatieve emoties los te laten en plaatsmaken voor positieve gedachten.
Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de puurste essentiële oliën inzetbaar zijn voor allerlei emotionele welzijnsproblemen wanneer je de aroma inademt.

Ik heb gemerkt dat pure en 100% natuurlijke essentiële oliën krachtig en effectief zijn waardoor je direct resultaat merkt, ik gebruik bijvoorbeeld lavendel olie om te kalmeren en pepermunt olie als natuurlijke energie booster. Je kunt aan het flesje ruiken of laat één druppel olie in de handen vallen, wrijf ze dan over elkaar en adem de olie in via de handen (cuppen), nog handiger is een diffuser te gebruiken en de olie in combinatie met water te vernevelen in huis.

Meer leren hoe je effectief essentiële olie kunt inzetten voor jou welzijn en die van je gezin/omgeving? Ik vertel je er graag meer over. Jij als member van de Alles Over Ayurveda Community krijgt 15% korting op een introductie pakketje van €30,00 om kennis te make met 100% pure essentiële olie (hierin zit lavendel, pepermunt en lemon olie 3x 5ml)
Shoplink https://www.follow-thebutterfly.com/product/intro-pakket/
Gebruik code: ALLESOVEROLIE15
Live essentiële olie ruiken en met meer uitleg, stuur dan een berichtje voor een olie date ☺

Liefs Priscilla


Essential oil expert & lifestyle inspirator
Priscilla Siswoko @priscillasiswoko
Follow the Butterfly www.follow-thebutterfly.com meetus@follow-thebutterfly.com
@follow_thebutterfly